Vacature: Administratieve onliner gezocht

14 maart 2017

Per direct zoeken wij een bedrijfsadministrateur/ junior assistent accountant.

Vacature:
Per direct zoeken wij een bedrijfsadministrateur/ junior assistent accountant, ervaring met online boekhoudsoftware en scan- en herkenoplossingen is een pré maar niet persé noodzakelijk. We vinden jouw ambitie en werkhouding belangrijk maar ook jouw interesse om te werken met state of the art software op online gebied. We bieden je deze functie aan voor 40 uur per week en de ruimte om te groeien in een leuk en ambitieus team. Eventueel starten met een minder aantal uren per week omdat er nog moet worden gestudeerd is mogelijk.

Kerntaken:
– Afhandelen van 100% online administraties op Yuki en Twinfield
– Het begeleiden en coachen van MKB ondernemers
– Uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden t.b.v. fiscale aangiften en jaarrekeningen

Arbeidsvoorwaarden:
Werktijd per week: 24 – 40 uur per week

Soort contract: Mogelijkheid tot vaste aanstelling
Startdatum: per direct

Soort salaris:
Salaris is afhankelijk van uren per week en eventuele ervaring
Opleidingsniveau: MBO-4 Administratie

Werkervaring:
Werkervaring is gewenst maar niet vereist

Overige wensen:
– Talen Mondelingen en Schriftelijk: Nederlands Goed
– In het bezit van Rijbewijs B
– Proactieve en flexibele instelling – affiniteit met automatisering/ digitaal werken
– Kennis van Yuki en/of Twinfield is een pré

Bedrijfsprofiel:
ILC Groep/ Het Rekenarsenaal is een allround accountants- en bedrijfsadvieskantoor dat zich vooral richt op het MKB. Vanuit onze visie willen we ondernemers helpen hun onderneming efficiënt te kunnen leiden. Daarbij kijken we liever op dashboards van de actuele situatie dan in de achteruitkijkspiegel. De focus ligt dus op het heden en de toekomst waarbij de up to date actuele positie als vertrekpunt dient. Online en interactieve verwerking/ dienstverlening is hierbij een zeer belangrijke tool geworden. We maken onder meer gebruik van moderne tools als Yuki, Twinfield en Basecone om onze visie te kunnen realiseren. Deze oplossingen hebben hun waarde bewezen in de praktijk zodat ondernemers met ondernemen bezig kunnen zijn daarbij gesteund door adequate up to date managementinformatie. We bieden jou een leuke baan aan met toekomst perspectief. Je krijgt persoonlijke begeleiding en coaching zodat je snel je draai zult vinden in het enthousiaste team van onze online dienstverleners.

Interesse in deze vacature?
Neem contact op met Theo Michelbrink via e-mail of per telefoon op 013-5784121